Glutenfri gårdbutik

Alle produkter i den glutenfri gårdbutik er glutenfrie

Glutenfri Gårdbutik

Hos Løvegården lever vi glutenfrit, og derfor har vi valgt at alle vores produkter i gårdbutikken skal være glutenfrie.

Glutenfri brød

Vi forhandler glutenfri brød på frost fra nogluten. Vi har et blandet udvalg af deres sortiment, og lytter selvfølgeligt til jeres ønsker, så hvis der er nogen bestemte produkter du gerne vil kunne købe hos os, så sig endeligt til.

Vi har forskellige brødprodukter som franskbrød, ”rug”brød, boller, pølsebrød, pitabrød osv. Der er både glutenfri og naturligt glutenfri produkter i sortimentet.

Glutenfri kage

Der skal også være lidt til den søde tand og derfor har vi også glutenfri kage på frost. Lige som med brødet bestiller vi gerne bestemte kager hjem hvis du ønsker det. Sig bare til, og så hjælper vi med lige den glutenfrie kage du godt kunne tænke dig.

Vi har både færdige kager, men også lagkagebunde, og mazarintærte som du selv kan bygge videre på.

Glutenfrie tørvarer

Du finder et udvalg af forskellige glutenfrie tørvarer som kammerjunkere, tarteletskaller, rasp og lignende på hylderne hos Løvegården.

Krydderier, pestoer mm uden gluten

Når vi finder samarbejdspartnere på krydderier, pestoer osv., sørger vi for at udvælge nogen der ikke putter mel eller andre fyldstoffer i krydderierne. Derfor er alle vores krydderier, pestoer og alle andre varer i butikken osv glutenfri.