Græsæg

Løvegårdens græsæg kommer frø høns der dagligt har adgang til frisk grønt græs.

For at sikre vores høns har de bedst tænkelige levevilkår, har vi indrettet et mobilt hønsehus i en gammel campingvogn hvor der både er masser af gulvplads, redeplads og siddepindeplads – meget mere end hvad der er af krav til høns i konventionelle æglægningsbesætninger.

Omkring det mobile hønsehus har vi et flytbart elhegn som nemt og hurtigt kan flyttes med rundt, så vi ved hvor hønsene går, og så vi kan holde ræven ude.

I perioder med fugleinfluenza i Danmark kan vi holde det udendørs areal under 40 m2, og i perioder hvor der ikke er fugleinfluenza i Danmark kan vi give hønsene meget mere plads.

Ved at flytte vores høns ofte, vil der altid være frisk græs og andet grønt, og der vil være flere regnorm og andre smådyr som hønsene nyder godt af.

Vores høns får på den måde mange af de vitaminer og mineraler som er nødvendige for dem igennem deres naturlige føde.

Salg af æg

Du kan købe Løvegårdens græsæg i vores vejbod hver dag. Der kan dog være dage hvor der er udsolgt, da græsæggene er eftertragtede.

Da vi sælger æg som stalddørssalg er vi ikke underlagt de samme restriktioner som detailbutikkerne, og vi må derfor sælge æg der ikke er opbevaret på køl. Vi opbevarer dog hovedsageligt æggene på køl, da de fleste danskere er vandt til det, men vil du gerne købe æg der ikke er opbevaret på køl, kan du altid skrive og bestille dine æg. Så pakker vi friske æg til dig og stiller dem i vejboden udenfor køleskabet.