Gavekurve

Hos Løvegården kan du købe mange forskellige gavekurve.

Vi sørger for at pakke gavekurve i alle prisklasser, så uanset om du skal købe en billig gavekurv eller om du vil bruge flere penge på gavekurve, så kan du købe dem hos Løvegårdens Landhandel.

Skal du bruge en gavekurv med et bestemt tema, til en bestemt pris eller med andre ønsker, kan du bestille en eller flere gavekurve på forhånd. Du er også altid velkommen til at kigge forbi gårdbutikken og se om der ikke skulle være en gave der er lige til at tage med.

Vi laver mange forskellige typer af gavekurve herunder

  • Gavekurve til ham (vil typisk indeholde produkter til BBQ, med chili o.l.)
  • Gavekurve til hende (vil typisk indeholde produkter som te, marmelade o.l.)
  • Firmagaver (her er det oftest et bredt udvalg af varer som passer til den ønskede pris)
  • Værtindegaver (små fine gaver med lidt forskellige specialiteter fra butikken)
  • Gaver med alkohol (disse gaver skal forudbestilles)

Hvad skal der være i en gavekurv?

Der er ikke nogen regler for hvad der skal være i en gavekurv, men for os er det vigtigt at gavekurven kommer til at synes spændende og indbydende. Det kan være ved at bruge forskellige størrelser af produkter, gruppere varer så de matcher hinanden i farve og/eller smag eller lignende.

Hvad kan man sende som gave?

Hvis du skal sende en gave i stedet for at købe en gavekurv som du selv kan aflevere, vil vi anbefale at gaven pakkes godt ind i en papkasse i stedet for at sende den som en gavekurv. Sandsynligheden for at gaven kommer frem i hel stand er ikke stor, hvis den sendes som gavekurv. Vi kan dog tilbyde at køre ud med gaven i vores nærområde mod betaling for kørslen.

Ønsker du at købe en gavekurv, så ring, skriv eller kig forbi Løvegårdens Landhandel.