Beskrivelse
Proceli Glutenfri Grov Ciabatta
Proceli’s glutenfri grov ciabatta bringer dig den autentiske smag og tekstur af italiensk brød uden gluten. Disse to forbagte, bløde ciabattabrød er beriget med frø, der giver en ekstra fyldig smagsoplevelse og gør brødet ideelt til morgenmad, som madbrød eller til at skabe lækre sandwiches.
Ciabattaerne er ikke kun glutenfri, men også fri for hvede, laktose og palmeolie, så de passer perfekt ind i mange kostbehov uden at gå på kompromis med kvaliteten. Efter åbning kan brødene fryses, så du altid har friskbagt ciabatta ved hånden. Tilberedning er nem: forvarm blot ovnen til 200 °C og bag brødet i 15 minutter – så er det klar til servering!
Oplev smagen af friskbagt, grov ciabatta med en sprød skorpe og en blød, luftig indre.
Ingredienser:
Vand, rismel, risstivelse, tapioka stivelse, fiberhusk, solsikkeolie, hørfrø (2,5%), sukker, inaktiv surdej, fortykkelsesmiddel (E464, guargummi,), gær , valmuefrø (1,%), solsikkefrø (0,8%), salt, johannesbrødkernemel, konserveringsmiddel (E202, E281), emulgator (E471), aroma.
Kan indeholde spor af æg
* Ingredienser angivet med STORE BOGSTAVER er allergener
Ciabatta brødene er:
Glutenfri, Hvedefri, Laktosefri, Sojafri, Nøddefri
Indhold:
120 gram (2×60 gram)
Brødene kan fryses
Næringsindhold pr. 100 gr.:
Energi:
———————————- 1177 kj (280 kcal)
Fedt:
———————————- 7,6 gr.
– heraf mættede fedtsyrer
———————————- 0,9 gr.
Kulhydrat:
———————————- 44 gr.
– heraf sukkerarter
———————————- 3,3 gr.
Protein:
———————————- 3,7 gr.
Salt:
———————————- 1,01 gr.
Fiber:
———————————- 9,8 gr.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.