Persondatapolitik for loevegaarden.dk

På denne side kan du læse om, hvilke data loevegaarden.dk indsamler om dig, hvad disse data bruges til, samt hvilke muligheder du har for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig.

Vi behandler de indsamlede persondata i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Persondata

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Persondata kan f.eks. være navn, mailadresse, fysiske adresse, fødselsdato, IP-adresse mv.

Personfølsom data

Løvegården indsamler og behandler ikke nogen personfølsomme data. Personfølsomt data er eks. helbredsoplysninger, oplysninger om din økonomi, din religion etc.

Persondatapolitik

Persondatapolitikken gælder for alle de informationer, vi noterer, registrerer eller opfanger om dig, når du bruger vores website, loevegaarden.dk, når du kontakter os via mail, sms eller sociale medier.

Løvegården gemmer kun de persondata, der er nødvendige for at vi eksempelvis kan kontakte dig, rådgive dig eller give dig support, levere produkter til dig eller sende dig en faktura.

Vi gemmer kun dine data i den tid hvor det er nødvendigt. Nogle data er vi nødt til at gemme i op til fem år for at overholde bogføringsloven. Det er de informationer, der står på de fakturaer vi udsender.

Persondata som deles med andre

Når du besøger loevegaarden.dk, bliver der samlet anonyme data i Google Analytics. Hvis du bestiller et helt eller halvt slagtet dyr, deler vi navn og evt. kontaktoplysninger med slagteren hvor dyret skal slagtes/udskæres og afhente. Dette er nødvendigt for at slagteren kan stille opfølgende spørgsmål og udlevere kødet til den rette. Derudover deler vi ikke dine data, medmindre du beder os dele dem med samarbejdspartnere.

Hvis du vil have dine data slettet

Du har ret til at få dine data slettet, og du skal blot kontakte os, hvis du ønsker at få data slettet. Dette gælder dog ikke de informationer vi skal gemme for at leve op til andre love.