Glutenfri brød

Hos Løvegården kan du finde og købe en masse skønt glutenfri brød.

Viser 1–30 af 116 resultater

Viser 1–30 af 116 resultater

Mange forskellige glutenfrie brød

Her i webshoppen kan du finde et stort bredt udvalg af vidt forskellige glutenfrie brød. Vi har både brød på frost og tørvarer med god holdbarhed.

På denne side finder du alle varer under kategorien glutenfri brød. Der er mange forskellige produkter at vælge mellem, hvilket godt kan virke uoverskueligt for nogen, og derfor har vi valgt at opdele vores brød i flere underkategorier, så du hurtigere kan finde frem til det brød du ønsker at købe.


Køb online eller i fysisk butik

Hos Løvegården har du mulighed for både at købe online eller besøge vores fysiske gårdbutik når du ønsker at handle glutenfri varer.

Udvalget er størst på webshoppen, så nogen af de varer du finder her, kan du kun købe i butikken hvis du har bestilt dem i forvejen. Du kan altid købe glutenfri brød og andre varer online og vælge at afhente dem i gårdbutikken.

Alt er glutenfrit

Hos Løvegården er alle varer glutenfri. Både varer som brød, kage mel, pasta osv som er helt oplagt vil indeholde gluten, hvis det er fremstillet på traditionel vis, men også varer som krydderier, saucer osv. hvor der ind i mellem kan være tilføjet gluten fra nogen producenter.

Vi tjekker alle varerne før vi bestiller dem hjem, så du som kunde er sikker på at alt hvad du finder i webshoppen og gårdbutikken er glutenfri.