Farvet pasta

Glutenfri pasta med flere forskellige farver – bland de glutenfrie pastaer og lav en ret som børn vil elske.

Der er brugt forskellige naturlige ingredienser til både smag og farve, hvilket betyder en mere varieret kost ved at blande de forskellige glutenfri pastaer. Vær dog opmærksom på kogetiden på produkterne, da der godt kan være forskel.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Trefarvet pasta uden gluten

Vi har haft flere kunder som har spurgt til 3-farvet glutenfri pasta, og det har vi ikke kunnet finde, men i stedet har vi fundet pasta uden gluten som er farvet i forskellige farver, så du selv kan blande det farvemix du gerne vil.

Meget mere pasta

Hos Løvegården finder du meget mere pasta end det farvede. Vi synes at der skal være meget pasta at vælge mellem, så der er forskellige muligheder afhængigt af hvad du gerne vil have.

Hos Løvegården kan du købe mange forskellige typer af glutenfri pasta. Du finder blandt andet:

Og vi vil gerne have meget mere forskelligt pasta uden gluten til dig.

Stort udvalg

Vi ønsker at have et stort udvalg af glutenfrit pasta i mange farver. Kender du til noget farvet glutenfrit pasta som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, så send os en besked og så kommer det med i vores overvejelser for nye produkter på webshoppen og i butikken.

Pastaproducenter

Vi har flere forskellige pastaproducenter i vores sortiment. Det har vi for at du har noget forskelligt at vælge mellem. Vi har vores favoritter, men det er ikke nødvendigvis de samme favoritter du har når det kommer til pasta. Pasta Natura er en af de producenter der er god til at lave pasta i mange farver og herudover har vi også pasta uden gluten fra bl.a.:
og flere andre pastaproducenter