Kaffesirup

Kaffesirup kan give din kaffe en skøn sødlig smag. Brug kaffesirup som alternativ til sukker i kaffe.

Køb din kaffesirup hos Løvegården.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hvad karakteriserer kaffesirup?

Kaffesirup er en sød og aromatisk smagsgiver til kaffe.

Kaffesirup er en koncentreret sødning til kaffen. For generation Z, er kaffesirup en trendy måde at tilføje smag og sødme til deres kaffe.

Hvordan bruges kaffesirup

Kaffesirup er en sød og velsmagende tilsætning til kaffe eller iskaffe, og den kan købes i forskellige varianter eller du kan lave den derhjemme, hvis du gerne vil have din helt egen kaffesirup.

Normalt anvendes 1-3 spiseskefulde kaffesirup efter smag til en kop kaffe.

Kaffesiruppen bør opbevares tørt og køligt efter åbning. Det kan eksempelvis være i dit køleskab.

Løvegårdens kaffe

Er du vild med kaffe er du kommet til det rigtige sted. Hos Løvegården finder du udover kaffesirup også masser af lækkert kaffe.

Er du til hurtig kaffe, men stadig høj kvalitet, kan du se vores udvalg af instant kaffe. Her finder du både kaffe med infusseret smag samt kaffe med normal kaffesmag og koffeinfri kaffe.

Er du til iskaffe har vi også et fint udvalg af dem, hvor du kan vælge med flere forskellige tilsatte smage, eller du kan købe den rene kaffe og selv tilføje smag med en af vores kaffesirupper.

Stort sirupudvalg

Hos Løvegården vil vi gerne tilbyde et bredt, varieret og stort udvalg af kaffesirup, og derfor søger vi konstant nye produkter til denne kategori. Mangler din yndlingskaffesirup her på webshoppen, så prik til os, så vi kan se på mulighederne for at få den med i udvalget som du kan købe online her på webshoppen eller i vores fysiske gårdbutik.