Morgenmad

Hos Løvegården finder du et bredt udvalg af glutenfri morgenmadsprodukter. Her kan du købe ind til din glutenfrie morgenmad.

Viser alle 22 resultater

Viser alle 22 resultater

Hvad karakteriserer glutenfri morgenmad?

Glutenfri morgenmad er en morgenmad uden glutenholdige ingredienser.

For personer med cøliaki, er glutenfri morgenmad en sikker og velsmagende start på dagen. Glutenfri morgenmad er en allergivenlig start på dagen.

Morgenmad uden gluten

En god portion morgenmad er med til at give kroppen den bedste start på dagen. Det kan være svært at finde gode glutenfrie morgenmadsprodukter og derfor har vi været på jagt efter et godt udvalg af forskellige produkter til dit morgenbord.

Udover morgenmadsprodukterne her på siden, har vi også et godt udvalg af glutenfri morgenbrød du kan kigge nærmere på.

Flakes, Hoops, müsli eller gryn?

Hvad enten du er til flakes, hoop eller gryn til din morgenmad, finder du et udvalg her på siden.

Er der glutenfrie morgenmadsprodukter som du gerne vil kunne købe, men som vi ikke har på nuværende tidspunkt, er vi altid åbne for bud på nye varer. Send og gerne en mail med ønsker til glutenfri varer du gerne vil kunne købe i gårdbutikken eller her på webshoppen.

Vi udvider løbende med nye spændende produkter.

Laktosefri, veganske og glutenfri morgenmad

Udover at morgenmadsprodukterne er glutenfri, er flere af dem også veganske, og dermed også laktosefri / mælkefri og fri for æg.

Alle varer på webshoppen og i gårdbutikken er glutenfri, men da mange med Cøliaki / glutenintollerence også har andre ting de ikke tåler, forsøger vi at have så allergivenlige produkter som muligt.

Tilbehør til din morgenmad

Skal du bruge tilbehør til din morgenmad har vi også det. Det kan eksempelvis være:


Stort udvalg

Hos Løvegården ønsker vi et stort udvalg af produkter til glutenfri morgenmad, og selvom vi selv synes at udvalget på nuværende tidspunkt er godt, er vi ikke i mål endnu.

Vi søger hele tiden efter nye spændende varer til din glutenfrie morgenmad, og er altid åbne for bud på nye varer eller nye producenter vi skal tage ind.

Kender du til noget glutenfrit morgenmad som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, så giv os besked, og vi vil tage det med i overvejelserne for det fremtidige sortiment.