Glutenfri cornflakes

Køb glutenfri cornflakes og andre morgenmadsflakes uden gluten her hos Løvegården. Se vores udvalg her på siden.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Cornflakes uden gluten

Det er langt fra alle cornflakes der er uden gluten. Mange producenter anvender eksempelvis bygmalt i deres cornflakes, hvilket tilfører gluten, men sådan er det ikke med de cornflakesvarianter du kan købe hos Løvegården.

Alle vores cornflakes og andre morgenmadsflakes er ligesom resten af udvalget glutenfrie.

Fiberrige cornflakes

Vil du gerne have glutenfri morgenmad med masser af fibre, skal du vælge blandt fiberflakes, multigrain flakes eller fruit and fibre flakes. Her kan du få mere en 7 gange så mange fibre pr 100 gram som du får i de klassiske gule cornflakes.

Vegansk udvalg

Mange af de produkter du finder hos Løvegården er ikke kun glutenfri. De er også veganske og dermed også laktosefri og mælkefri. Det gør produkterne velegnet til mange personer med kostrestriktioner, uanset om det er selvvalgt eller grundet allergi eller cøliaki.

Stort flakes udvalg

Vi er selv stolte over det udvalg vi har af forskellige typer og glutenfri cornflakes, men det betyder ikke at udvalget ikke kan blive større. Vi søger hele tiden nye produkter uden gluten som passer ind i vores sortiment her på webshoppen samt i gårdbutikken.

Kender du til glutenfri corn flakes som du gerne vil kunne købe, men som du ikke har fundet her på webshoppen, så giv os besked, og så vil vi tage det med i vores overvejelser for det fremtidige udvalg af cornflakes uden gluten.

Se også vores udvalg af glutenfri mysli og granola til din morgenmad her på webshoppen.