Gavekurve

Køb gavekurve hos Løvegården hvis du skal glæde en person på en særlig dag.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Vælg selv

Ønsker du selv at vælge indholdet i gavekurven, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan bestille en gavekurv til det beløb du ønsker og skrive i kommentarfeltet hvilke varer du gerne vil have med. Så fylder vi op til det bestilte beløb.

Ønsker du at vælge alle varer i gavekurven, er det nemmeste at du sender os en mail med dine ønsker.

Lad os vælge indholdet i gavekurven

Vil du gerne have at vi vælge alle varerne i gavekurven, bestiller du blot en kurv til den ønskede pris. Så pakker vi en gavekurv til dig.

Har du ønsker om et bestemt farvetema eller andet, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.

Gavekurve med eller uden øl, vin og spiritus

Vi kan lave gavekurvene med eller uden øl, vin og spiritus. De billige gavekurve er svære at lave med spiritus, men fortæl os gerne hvad du ønsker, så vil vi forsøge at lave en kurv det passer til ønskerne og beløbet.

Vi har øl og vin i mange prisklasser og kan derfor nemt finde en øl eller en vin der kan passe i en gavekurv. Er der ønsker til at det eksempelvis skal være en rødvin, en hvidvin, en rosevin eller en portvin der skal i gavekurven, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Løvegårdens gavekurve

Hos Løvegården kan du købe mange forskellige gavekurve.

Vi sørger for at pakke gavekurve i alle prisklasser, så uanset om du skal købe en billig gavekurv eller om du vil bruge flere penge på gavekurve, så kan du købe dem hos Løvegårdens Landhandel.

Skal du bruge en gavekurv med et bestemt tema, til en bestemt pris eller med andre ønsker, kan du bestille en eller flere gavekurve på forhånd. Du er også altid velkommen til at kigge forbi gårdbutikken og se om der ikke skulle være en gave der er lige til at tage med.

Vi laver mange forskellige typer af gavekurve herunder
  • Gavekurve til ham (vil typisk indeholde produkter til BBQ, med chili o.l.)
  • Gavekurve til hende (vil typisk indeholde produkter som te, marmelade o.l.)
  • Firmagaver (her er det oftest et bredt udvalg af varer som passer til den ønskede pris)
  • Værtindegaver (små fine gaver med lidt forskellige specialiteter fra butikken)
  • Gaver med alkohol (disse gaver skal forudbestilles)

Hvad skal der være i en gavekurv?

Der er ikke nogen regler for hvad der skal være i en gavekurv, men for os er det vigtigt at gavekurven kommer til at synes spændende og indbydende. Det kan være ved at bruge forskellige størrelser af produkter, gruppere varer så de matcher hinanden i farve og/eller smag eller lignende.

Vi tager højde for allergener

Alle varer hos Løvegården er glutenfri og derfor vil alle gavekurve også være glutenfrie. Vi har mange varer der er laktosefri / mælkefri, og vi kan nemt tage højde for andre allergier når vi laver gavekurvene.