Løvegården – Glutenfri gårdbutik og webshop

Løvegården er et mindre og lokalt familielandbrug med fokus på sunde friske råvarer, glade dyr og biodiversitet og glutenfrit udvalg. Vi dyrker og sælger vores mikrogrønt til både private og erhverv.

I løbet af 2020 begyndte vi – Kristina og Martin – at dyrke mikrogrønt til os selv i et skur i haven inden i byen. Vi havde en fælles drøm , om at skabe et liv for vores familie på landet, et liv med lys og luft, frodighed, biodiversitet, forskellige dyrehold og frugt og grønt i lange baner.

Mikrogrønt

I november var vi så heldige at kunne overtage ejendommen på Torstedvej 82. En ejendom – vi nu kalder for Løvegården – der rummer en masse muligheder for lige netop de ting, vi drømmer om.

Vi er fortsat i fuld gang med at udvide og videreudvikle vores “farm”, men vores mikrogrøntproduktion har vi styr på, og vi er meget stolte af vores produkter.

Til vores produktion bruger vi økologiske frø og økologisk så-jord, og vi tilfører ingen former for gødning. Vi sår hver uge – et par gange om ugen, og høster gerne en til to gange om ugen. 

Som hovedregel går der 10-14 dage, fra vi har sået til vi kan høste og levere.

Vi dyrker vores mikrogrønt i et til formålet indrettet lokale, hvor der er mulighed for temperaturstyring og under vækstlys. 

Der er ingen tvivl om, at vores ærteskud er den allerstørste favorit blandt vores kunder, private som erhverv. De er meget smagfulde, friske, holdbare og sprøde – som lækre ny-plukkede sukkerærter på en dejlig varm sommerdag.

Vores radiseskud har – som en kunde gav udtryk for – virkelig noget spark i sig. De smager bare af noget. Og det gør sig gældende for alle vores skud, der er en tydelig frisk og god smag.

Så vi tillader os at konkludere, at vores – Løvegårdens mikrogrønt – særligt kan noget smagsmæssigt, det importerede ikke kan, og derudover er det dyrket helt lokalt, og passet og plejet personlig og dagligt – lige fra såning og til høst og levering/salg.

Hveruge tilbyder vi ærteskud, hestebønneskud og radiseskud som fast sortiment, og derudover har vi det, vi kalder for: “Ugens skud”. Hvor vi skifter mellem senneps-, mizuna frills- og rucolaskud.

Vi har desuden mulighed for at dyrke solsikkeskud, rød kålrabi og broccoliskud, så det er blot at sige til. Vi eksperimentere også gerne.

Martin og Kristina fra Løvegården

Shop efter kategori

Nye varer

På Udsalg

Bedst sælgende