Glutenfrie kager

Hos Løvegården kan du købe mange forskellige glutenfrie kager. Mange er også laktosefri, mælkefri, hvedefri og / eller veganske.

Viser 1–30 af 105 resultater

Viser 1–30 af 105 resultater

Kager uden gluten

Alle kager hos Løvegården er uden gluten, ligesom resten af vareudvalget er. Her på denne oversigt, finder du alle vores kager, både:

Samt vores udvalg af glutenfri kage på frost, som bl.a. inkluderer:

Vores kager på frost sendes ikke tæt på weekender og helligdage, så vi ikke risikerer at der bliver for lang leveringstid på dem. Bestil glutenfri kage i starten af ugen og vi sender pakken afsted hurtigt - senest dagen efter, hvis du kun har bestilt varer der er på lager.

Kager fra danske bagerier

Vi samarbejder med danske glutenfrie bagerier som No Gluten Bakery og Thunberg glutenfri og vegansk bageri.

Herudover indkøber vi kager uden gluten fra flere forskellige andre producenter, så der er mange forskellige kager at vælge mellem når du skal købe en god glutenfri kage. Det er bl.a. producenter som Proceli, Walkers, Sweet F.A., Semper, Doves Farm og mange flere.

Stort udvalg af glutenfrit kage

Vi synes selv at vi har et flot stort udvalg af lækre glutenfrie kager, men vi er altid opsøgende efter nye kager uden gluten.

Kender du til en god glutenfri kage som mangler i vores udvalg, er du altid velkommen til at skrive til os. Så tager vi dit bud med i overvejelserne over hvilke kager vi skal tilføje til sortimentet.

Det er et krav at kagen/kagerne skal være glutenfrie. De må meget gerne være mælkefri, laktosefri, hvedefri og/eller veganske.