Glutenfri fusilli

Køb glutenfri fusilli / pastaskruer hos Løvegården.

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Pastaskruer / fusilli uden gluten

Hos Løvegården finder du et bredt udvalg af pastaskruer / fusilli uden gluten. En stor del af pastaen er herudover også vegansk.

Du finder bl.a. fusilli af majsmel, rismel og quinoamel samt kombinationer af disse meltyper. Herudover er der også glutenfri fusilli af andre naturligt glutenfrie meltyper.

Fusilli / skruer er en af de mest udbredte pastatyper i Danmark, men der er faktisk mange andre typer af pasta, og en del af dem, har vi fundet som glutenfri varianter. Derfor kan du købe meget andet glutenfrit pasta end pastaskruer hos Løvegården.

Du kan blandt andet købe:

Pastaproducenter

Vi har glutenfrit pasta fra flere forskellige producenter. Vores fusilli kommer fra bl.a.:Udover disse pastaproducenter, har vi også andre typer af pasta fra andre producenter.

Gode pastaretter med fusilli

Forskellen på udformningen af pasta er ikke kun for syns skyld. Pastaens udformning gør den mere eller mindre oplagt til forskellige retter. Her er et par bud på nogen retter hvor fusilli / pastaskruer er det oplagte pastavalg:

Pasta Salater:Fusilli er fantastisk til pasta salater på grund af dens spiralform, der fanger dressinger og saucer godt. Det gør den til en ideel base for salater, der indeholder masser af grøntsager, kød, ost og dressing. Du skal dog være obs på at der er meget glutenfri pasta som ikke er rigtigt godt til kold pastasalat. Hos Løvegården bruger vi altid denne fusilli når vi skal lave kold pastasalat: Glutenfri pasta til kold pastasalat

Pastaretter med tykke saucer: Da fusilli har en skruet form og en vis robusthed, kan den håndtere tykke saucer som en cremet alfredo eller en kødfuld bolognese. Saucen klistrer sig til spiralens form og sikrer en lækker smag.

Pasta med grove saucer: Hvis du laver en sauce med store stykker grøntsager eller kød, er fusilli en god mulighed, da dens spiralform giver en god overflade til at fange og holde på disse ingredienser.

Gryderetter: Fusilli er fantastisk til gryderetter, hvor pastaen skal koge sammen med andre ingredienser som grøntsager, kød og sauce. Den spiralformede pasta fanger saucen godt og giver en dejlig konsistens til retten som helhed. Pas på med fusilli hvor hovedingrediensen er majsmel, da de nemt kan koge ud.

Stort udvalg af glutenfri pastaskruer

Hos Løvegården ønsker vi os et stort bredt udvalg af glutenfrie pastaskruer, så der er mange produkter at vælge mellem. Vi er super glade for de skruer vi allerede har i butikken, men er altid åbne for nye producenter, hvis kvaliteten er god og varerne er uden gluten. Kender du til fusilli som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, hører vi gerne fra dig. Send en mail med dit bud og så tager vi det med i overvejelserne for det fremtidige sortiment.