Tjois mel og melmix

Tjois mel og melmix er glutenfri mel og melblandinger. Det er nogen rigtigt gode glutenfri melblandinger der gør det nemt at bage vellykket glutenfrit brød og kage.

Du kan købe Tjois glutenfri mel her på webshoppen eller i gårdbutikken.

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Glutenfri melblandinger fra Tjois

Du kan købe en række forskellige færdigblandet glutenfri mel fra Tjois hos Løvegården. Det er nemt at bage godt glutenfri brød og kage med melblandingerne.

Tjois laver også pakker med ren mel, eksempelvis majsmel, boghvedemel og lignende. Se også vores store udvalg af andre typer af glutenfri mel og melblandinger.

Her på Løvegården bruger vi blandt andet pakken med mørk kernebrød til noget af det glutenfri rugbrød vi selv bager. Vores familie anvender også ofte denne melblanding til at lave et friskbagt glutenfri rugbrød hvis vi kommer på besøg til middag.

Stort udvalg af mel

Vi ønsker at have et stort udvalg af glutenfri varer, herunder også mel og melblandinger fra Tjois. Vi mener at det skal være nemt at handle ind til glutenfri kost, og ved at tilbyde et stort udvalg, behøver man ikke handle mange steder, for at handle glutenfrit.

Derfor er vi også altid åbne for bud på nye varer - de skal være glutenfrie, da alle varer hos Løvegården er uden gluten. Send os en mail med dine ønsker til nye varer, varegrupper eller producenter som du gerne vil kunne købe hos Løvegården.

Vi vil gerne finde nye varer til vores glutenfri webshop og gårdbutik, så fortæl hvad du mangler, og vi vil gøre hvad vi kan for at få det ind i det fremtidige sortiment.