Beskrivelse
Anvendelse:
Sprød mysli crumble
Boghvede galetter:
Ingredienser:
100 g boghvedemel – 80 g rismel – 3 dl vand (eller gerne mælk eller rismel, hvis du tåler det) – 3 æg – 1 tsk. salt – 1 knivspids muskatnød – 1 knivspids hvid peber – smør eller neutral olie til bagning.
Fremgangsmåde:
Mel, æg, salt, krydderier og ca. halvdelen af væsken røres sammen til en glat dej. Nu røres resten af væsken i.
Varm en teflonbelagt pande op, kom lidt fedtstof på panden og bag små galetter.
Tips!
Det bliver specielt lækkert, hvis du serverer galetterne med revet mild ost, purløg og friskmalet peber. Hertil passer en grøn salat perfekt.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt – undgå direkte sollys.
Nettoindhold:
500 g
Indhold:
*Boghvedemel, glutenfri.
*Fra kontrolleret økologisk landbrug.
Kan indeholde spor af soja
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1525 kJ/360 kcal.
Fedt 2,9 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 70,1 g
Heraf sukkerarter 0,85 g
Kostfibre 5,3 g
Protein 10,8 g
Salt <0,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.