Ketchup

Køb lækre creamede ketchup hos Løvegården. Se udvalget og bestil her.

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Ketchup af høj kvalitet

Hos Løvegården ønsker vi kun at forhandle ketchup af høj kvalitet. Det skal være producenter der bruger de bedste råvarer til fremstilling af ketchupperne som du finder her på webshoppen eller i gårdbutikken.

Vi kan bl.a. fremhæve Stokes ketchup som består af en serie af flere forskellige slags ketchup, fra den "almindelige" tomatketchup over chiliketchup, karryketchup mm.

Hybengaarden producerer også en lækker ketchup som vi forhandler. Det er en ketchup med hyben, hvilket giver en skøn smag.

Glutenfri ketchup

Alt det ketchup og andre varer du kan købe hos Løvegården er uden gluten, og heldigvis er det meste ketchup på det danske marked glutenfrit, men der findes stadig ketchupvarianter med gluten. Vil du være sikker på at købe glutenfri ketchup, kan du trygt vælge blandt de varianter der er her på siden.

Stort udvalg

Vi ønsker at føre et stort udvalg af ketchup hos Løvegården. Alle vores varer er glutenfri, også vores ketchup. Kender du til en ketchup af høj kvalitet som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, er vi altid åbne for nye producenter, så skriv gerne med dit ønske til os, så tager vi det med i vores overvejelser for fremtidige varer i butikken og på webshoppen.

Det vigtigste krav er at ketchuppen skal være uden gluten, og det næste krav er at den skal være god - eller den må også gerne være bedre end god.