Tilbud

Find glutenfri varer og andre produkter på tilbud her på siden. Der kan være varer der er tæt på eller lige over “bedst før” dato blandt produkterne – er dette tilfældet, vil du kunne se “bedst før” datoen under det enkelte produkt.

Viser 1–30 af 150 resultater

Viser 1–30 af 150 resultater

Glutenfri tilbud


Glutenfri produkter kan godt være dyre, og derfor er det altid rart at kunne finde tilbud på de glutenfri varer.

Alt hvad du kan købe hos Løvegården er uden gluten, og alt på denne side er på tilbud, så her finder du kun glutenfrie tilbud.

Det er ikke alle varerne som er glutenfri specialvarer som brød, mel, kage, pasta og lignende, men du kan også finde marmelader, supper og meget andet som normalt bør være glutenfri.

Tilbud på vin


Når vi har noget vi som vi laver tilbud på, kan du også finde de produkter her på denne side. Søger du vin på tilbud, så kig listen af Løvegårdens tilbudsvarer igennem. Har rabat på noget vin vil det være med på listen her på siden.

Store rabatter


Du har mulighed for at finde lækre delikatesser som krydderier, olier, læskedrikke, kaffe, te, slik, snacks, kager, boller, saucer osv med store rabatter hos Løvegården.

Nogen produkter kan købes med rabat fordi vi laver en bestemt kampagne, andre kan købes med store rabatter fordi er meget tæt på eller lige over bedst før datoen.

Tilbud på kaffe


Søger du tilbud på kaffe kan du finde det her, når der er nogen af vores kaffeprodukter som er sat ned i pris. Kaffetilbud kan være fordi vi gerne vil sætte ekstra fokus på et bestemt brand, et bestemt mærke eller fordi vi selv har fået et godt tilbud, og gerne vil give det videre til vores kunder.

Juletilbud

Julevarer der ikke er solgt inden jul kan ofte købes med rabat efter jul. De tilbud vi har på julevarerne finder du her på siden. Vil du gerne spare penge på gode produkter, så hold øje med siden her.

Veganske tilbud

Mange af de fødevarer du kan købe hos Løvegården er veganske. Når vi laver tilbud på disse varer kan du se dem her på siden.

Ønsker du at spare penge på madbudgettet, så hold øje med de veganske tilbud og rabatter her.

Rabat på Laktosefri


Hos Løvegården finder du mange laktosefri produkter som brød og kage. Når disse varer uden laktose kommer på tilbud, kan du finde på produktlisten her på siden.

Så hvis du gerne vil købe laktosefri brød, kage osv med rabat, så se hvad der er på siden her og kig forbi igen senere, hvor der højst sandsynligt er kommet nye varer til.

Gin på tilbud

Du finder er godt bredt udvalg af gin hos Løvegården. Når vi har mulighed for at lave et godt tilbud på kvalitetsgin gør vi det.

Du kan finde de forskellige flasker med gin hvor du kan få rabat her på siden.

God tilbudsjagt.