Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød kan købes hos Løvegården – enten her på webshoppen eller i gårdbutikken.

Knækbrød og alle andre varer i webshoppen og gårdbutikken er glutenfri

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Stort udvalg af glutenfri knækbrød

Hos Løvegården finder du et stort udvalg af glutenfri knækbrød. Vi har knækbrød der er lavet med mange forskellige slags mel, så du kan få mange forskellige smage, afhængigt af hvilke knækbrød du ønsker at købe.

Her på webshoppen og i gårdbutikken er der eksempelvis knækbrød uden gluten, hvor der i stedet er brugt:
  • Valnød
  • Boghvede
  • Hørfrø
  • Kastanje
  • Quinoa
  • Kikærter
  • Linser

Er der noget glutenfrit knækbrød du godt kunne tænke dig at kunne købe hos Løvegården, er vi altid åbne for ønsker. Send en mail til os med dine ønsker til nye knækbrødsvarianter, og så tager vi det med i overvejelserne til det fremtidige sortiment.

Hurtigt og nemt glutenfrit mellemmåltid

Hos Løvegården har vi stort set altid naturligt glutenfrit knækbrød i skuffen til det hurtige og nemme glutenfrie mellemmåltid.

Et par skiver spegepølse fra vores egne dyr på et knækbrød er bare super lækkert og hurtigt, når den lille sult melder sig. Ellers kan det være bag-selv leverpostej uden gluten (som vi desværre ikke kan sende, og derfor kun har til salg i gårdbutikken) som bliver smurt på knækbrødet.

Hvis det godt må være lidt sødt, bruger vi honning eller marmelade som pålæg til vores knækbrød.

Du finder også en masse andet glutenfrit brød i gårdbutikken og her på webshoppen.

Tapas med knækbrød

Dage hvor vi har haft meget travlt og pludseligt finder ud af at vi har glemt alt om aftensmad, kan vi finde på at lave en hurtig tapas med bl.a.:

og så selvfølgeligt noget knækbrød til.

Altid hurtig levering

Vi pakker og sender alle hverdage, så der går ikke lang tid fra du har bestilt til du modtager din pakke. Du skal dog være obs på at udvalgte varer ikke sendes op til weekenden. Det er varer som friske grøntsager og frostvarer, så bestiller du nogen af disse varer sammen med dine glutenfri knækbrød, sendes de kun i starten af ugen. Du kan altid se på det enkelte produkt, hvis der er nogen dage vi ikke sender det.

Historisk om knækbrødet

Før i tiden blev knækbrød bagt for at konservere brødet. Ved at fjerne fugten fra brødet forlænges holdbarheden markant, og derfor har knækbrød meget længere holdbarhed end andet brød som boller, rugbrød, flutes os lignende.