Slik og søde sager

Slik og andre søde sager. Alle varer på webshoppen og i gårdbutikken er glutenfri.

Viser 1–30 af 142 resultater

Viser 1–30 af 142 resultater

Glutenfri lakrids

Glutenfri lakrids er lækkert og smagsfuldt slik, der tilfredsstiller din søde tand uden at du skal bekymre dig om glutenindholdet. Med karakteristiske smag og konsistens er glutenfri lakrids perfekt til lakridselskere med glutenintolerance eller cøliaki.

Vi har både sød, salt og sukkerfri lakrids, samt lakridsstænger og lakridskonfekt i udvalget. Alt sammen uden gluten. Vil du se hvad der er af valgmuligheder, kan du se alt i vores kategori: Glutenfri lakrids

Glutenfri vingummi

De glutenfrie vingummier er en fest for smagsløgene. De er lavet uden gluten, men med masser af smag, og er ideelle til dem, der ønsker at nyde vingummis sødme og sjov uden at skulle tænke på om de spiser gluten.

Du kan finde flere forskellige typer af glutenfrit vingummi i vores udvalg. Du finder bl.a. både engelsk vingummi, sukkerfri vingummi, vingummisnører og meget mere. Se hele udvalget af glutenfri vingummi

Glutenfri chokolade

Glutenfri chokolade åbner døren til en verden af ren chokoladesmag, uden bekymring for glutenindhold. Med en bred vifte af varianter, fra mælkechokolade til mørk chokolade og endda hvid chokolade, er der noget for enhver smag i disse glutenfrie lækkerier.

Alt vores chokolade er glutenfrit, mens noget af det også er vegansk, og dermed også laktosefri og mælkefri. Se alt

Glutenfri bolcher

Vores bolcher er som resten af sortimentet glutenfrie og så er de en skøn og velsmagende godbid, der passer perfekt til enhver lejlighed. Med deres sprøde konsistens og forskellige smagsvarianter er de meget populære.

Du finder også bolcher som er sukkerfri i vores udvalg. Se alle vores
glutenfri bolcher

Glutenfri flødeboller

De glutenfri flødeboller er lavet med en bund uden gluten. Flødebollerne er skrøbelige og derfor kan vi ikke sende dem uden at de bliver ødelagte under forsendelse. Vil du købe glutenfri flødeboller hos Løvegården, skal du forbi gårdbutikken.

Glutenfri fudge

Glutenfri fudge er en skøn mundfuld af sødme og cremethed. Disse lækre stykker er lavet uden gluten, men med masser af smag, hvilket gør dem til et perfekt valg for dem, der ønsker at forkæle sig selv med en glutenfri godbid.

Du kan se alle vores fudge uden gluten her: Glutenfri fudge.

Glutenfri skumfiduser

Skumfiduser uden gluten er en blød og luftig godbid, der smelter på tungen. De er lavet uden gluten, men med masser af smag, er de ideelle til en hyggelig aften med familie og venner.