Krydderier

Krydderier og krydderiblandinger. Ligesom alle andre varer hos Løvegården er krydderierne glutenfri.

Viser 1–30 af 176 resultater

Viser 1–30 af 176 resultater

Dit krydderi-paradis online

Hos Løvegården kan du udforske et omfattende udvalg af krydderier fra hele verden fra forskellige producenter og brands. Vi har blandt andet krydderier fra Vestjyske Delikatesser, Natur drogeriet og mange andre.

Økologiske eller konventionelle krydderier

Når du handler hos Løvegården kan du vælge mellem vores økologiske og konventionelle krydderier. Vi har begge dele så du frit kan vælge mellem økologisk og konventionelt. Vi sikrer, at du får de bedste smagsoplevelser, uanset hvilken type krydderi du foretrækker.

Flere forskellige typer emballage

Vi har valgt at have krydderier i flere forskellige typer af emballage. Krydderier i plast gør det billigere og udleder mindre co2 når varerne skal sendes. Både fra producent til os, og fra os til dig. Krydderier i glas gør at vi anvender mindre plast, og kan du genbruge glassene, betyder det noget for miljøet. De tømte krydderiglas kan blandt andet bruges til opbevaring af perler eller andre småting, til de tørpestoer du blander af tørpestoblandingerne, til krydderurtesmør osv.

Vælg den løsning der passer til dine ønsker.

Specielle krydderier til unikke retter

Løvegården tilbyder også et udvalg af specielle krydderier, der kan give dine opskrifter det ekstra touch. Udforsk vores sortiment og opdag nye smagsoplevelser.

Udover krydderierne, tilbyder vi også krydderolie, dipmix og tørpesto af krydderiblandinger.

Køb og bestil nemt online

Med vores nemme online købs- og bestillingsproces får du hurtig adgang til vores store udvalg af krydderier. Vi stræber efter at gøre din shoppingoplevelse nem og bekvem.

Prisvenlige krydderier - Kvalitet til billige priser

Vi forstår vigtigheden af overkommelige priser. Hos Løvegården bestræber vi os på at tilbyde kvalitetsprodukter til budgetvenlige priser, så du kan nyde lækker madlavning uden at bekymre dig om udgifterne.

Vi vil også gerne lave så billig en fragtpris som muligt. Det opnår du ved at købe større ind, så vi kan sende en stor pakke, i stedet for at du handler mindre og oftere. Det giver en besparelse på fragten for dig, for os og for miljøet.

Julekrydderier og bagekrydderier

Giv dine opskrifter et festligt præg med vores udvalg af julekrydderier og bagekrydderier. Skab lækre og mindeværdige retter, der passer perfekt til sæsonen. Du kan blandt andet købe vaniljesukker, vaniljestænker, kanel som hel eller malet, kardemomme i kapsler eller malet og meget mere.

Udforsk Løvegårdens krydderi-sortiment

Tag det næste skridt mod en mere velsmagende madoplevelse. Udforsk vores krydderi-sortiment i dag og oplev en verden af smag og kvalitet. Hos Løvegården venter der et stort udvalg, gode priser og specielle tilbud på dig. Gør dit næste køb af krydderier til en behagelig og prisvenlig oplevelse.

Stort udvalg

Vi ønsker at have et stort og bredt udvalg at skønne krydderier. Hvis du ikke finder de krydderier du søger, så giv os besked og vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde det krydderi du gerne vil købe. Send os en besked om hvilke krydderier du mangler, og så tager vi det med i overvejelserne for det fremtidige sortiment her på webshoppen samt i gårdbutikken.

Alle krydderier og krydderiblandinger hos Løvegården er glutenfri.