Tzatziki

kr. 45,00

Køb tzatziki dipmix fra Vestjyske Delikatesser hos Løvegården.

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen findes både her online og i gårdbutikken. Den kan dog være udsolgt i gårdbutikken uden at du kan se det her.

Beskrivelse

Tzatziki krydderiblandingen er skabt med omhu for at sikre, at hver bid af oser af friskhed og karakteristisk smag og aroma af den populære græske sauce.

En populær anvendelse er at blande tzatziki krydderiblandingen med creme fraiche i det perfekte forhold: 1 tsk Tzatziki krydderiblanding til 2 dl creme fraiche. Dette skaber en fyldig og smagfuld tzatziki sauce, der er (næsten) klar til brug. Lad blandingen stå i et par minutter, så krydderierne rigtigt kan blande sig ud i creme fraichen med deres smag, og din hjemmelavede tzatziki er klar til at blive serveret som en lækker dip, sauce eller dressing.

Du kan også bruge denne krydderiblanding til at forvandle dine ovnbagte kartofler. Når du har kogt dine kartofler, kan du drysse Tzatziki krydderiblandingen over dem og give dem en helt ny dimension af smag. Krydderiets kombination af urter og krydderier giver kartoflerne en udsøgt og krydret smag, der vil glæde dine smagsløg.

Så næste gang du ønsker at tilføre en autentisk græsk smag til dine måltider, skal du prøve denne Tzatziki krydderiblanding. Med dens perfekte blanding af krydderurter og krydderier vil den give dine retter en smag af Middelhavet og forvandle dine måltider til en kulinarisk oplevelse.

Ingredienser: hvidløg, salt, sukker, dild.

110 gram.

Næringsindhold: Pr. 100g
Energi Kj 1158/ Kcal 274
Fedt 0,7 g
Heraf mættet fedtsyre 0,1 g
Kulhydrater 51,7 g
Heraf sukker 10,0 g
Protein 11,6 g
Salt 21,43 g

Yderligere information

Vægt ,320 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tzatziki”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Du kunne også være interesseret i...