Glutenfri penne

Køb glutenfri pasta penne hos Løvegården

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Pastapenne uden gluten

Her hos Løvegården kan du finde du et bredt udvalg af pastapenne uden gluten. Størstedelen af den pasta du finder hos Løvegården er herudover også vegansk.

De paste penne du kan købe hos Løvegården er i stedet for hvedemel lavet af meltyper som
  • Rismel
  • Majsmel
  • Ærtemel
  • Teffmel
  • Amarantmel
Samt andre naturligt glutenfri meltyper. Alt pasta er lavet uden hvedemel og er dermed både glutenfri og hvedefri. Meget er også lavet uden animalske produkter, så det er veganske pastapenne.

Pastapenne er noget af det pasta som er bedst kendt i Danmark, men det betyder ikke at vi vil nøjes med at have dem i vores sortiment. Vi ønsker at gøre det nemt for personer med cøliaki eller som har fravalgt glutenholdig mad af andre grunde. Derfor har vi fået skabt et forskelligartet udvalg af pastavarianter som dækker meget mere end pastapenne. Udvalget tæller blandt andet:

Producenterne

Vi sørger for at få pasta hjem fra flere forskellige steder og har derfor flere forskellge pastaproducenter i vores udvalg. Når du køber pastapenne hos Løvegården kan du bl.a. vælge mellem følgende producenter:

Stort udvalg af glutenfrie penne

Vi ønsker et stort bredt udvalg af forskelligeartede produkter hos Løvegården. Vi er selv stolte over vores udvalg af pasta uden gluten - herunder også pastapenne. Det betyder dog ikke at vi er tilfredse med det udvalg der er på nuværende tidspunkt, og derfor søger vi hele tiden efter nye producenter af lækre glutenfrie pastapenne og andet pasta.

Kender du til noget glutenfrit pasta som du ikke kan købe på nuværende tidspunkt hos Løvegården, men som du gerne vil kunne købe, er du velkommen til at skrive til os med dit forslag. Så tager vi det med i vores planer om det fremtidige udvalg i gårdbutikken og på webshoppen.