Kagemix

Kagemix af glutenfri mel.

Alle produkter på webshoppen og i gårdbutikken er glutenfri.

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Glutenfrit kagemix

Her på siden finder du vores færdigblandede glutenfrie kagemix, som du kan bruge når det skal være nemt og hurtigt at bage en glutenfri kage.

Kagemix melblandingerne gør det dejligt nemt at bage glutenfri kager, uden at du skal tænke over hvilke forskellige typer af glutenfri mel du skal blande sammen for at få en god kage.

Skal det være ekstra nemt - køb færdige kager

Hvis du ikke selv vil bage, finder du et stort udvalg af færdigbagte kager uden gluten hos Løvegården. Mange af kagerne er på frost, så det er nemt at tage et stykke kage op fra fryseren når det skal bruges.

Frostvarer sendes som frost, men vil langsomt tø under forsendelsen. Det er muligt at købe frostelementer som pakkes sammen med de frosne glutenfri kager, så pakkes holdes frossen længere tid. Kagerne kan genfryses efter kortvarig optøning.

Stort udvalg

Vi vil gerne have et stort og bredt udvalg af glutenfri kagemix, så du nemt kan bage mange forskellige glutenfrie kager. Derfor søger vi hele tiden efter nye producenter og varianter af melblandinger uden gluten til lækre kager.

Hvis du kender til en kagemix uden gluten som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, må du meget gerne sende os en mail. Så tager vi dit forslag med i overvejelserne for det fremtidige sortiment for kagemix på webhoppen og i gårdbutikken.