Pasta og nudler

Glutenfri pasta og nudler fra forskellige producenter. Vi har prøvet mange forskellige glutenfri pastaer og har udvalgt de bedste til dig.

Alle produkter hos Løvegården er glutenfri.

Viser 1–30 af 50 resultater

Viser 1–30 af 50 resultater

Pasta og nudler uden gluten

Meget pasta og mange nudler er lavet med hvedemel, men ikke det du kan købe hos Løvegården. Her er pastaerne lavet med en eller flere andre typer af mel, som eksempelvis:
  • Majsmel
  • Rismel
  • Quinoamel
  • Ærtemel
  • Bambusfibre
  • Kartoffelmel
  • Boghvedemel
  • Hirsemel

Vores pasta er uden hvedemel og det meste er uden vegetabilske produkter, hvilket gør at pastaen både er glutenfri, hvedefri og vegansk.

Forskellige pastatyper

Hos Løvegården finder du flere forskellige pastatyper. Vi synes at der skal være meget at vælge mellem, også selvom man ikke kan tåle gluten. Derfor kan du blandt andet finde følgende pastatyper hos Løvegården:

Producenter at glutenfrit pasta

Vi vil gerne have mange forskellige producenter af vores glutenfrie pastaprodukter, så vi kan tilbyde et bredt og varieret udvalg. Hos Løvegården kan du købe glutenfrie pastaer fra blandt andet:

Tilbehør

Skal du lave en glutenfri ret med pasta, har vi mange produkter som kan bruges til. Prøv eksempelvis at skære vores spegepølser ud i tern og rist dem på panden lige inden de serveres med spaghetti. Drys eventuelt lidt mikrogrønt over retten.

Vil du gerne have ketchup til dine pastaretter, synes vi at det skal være kvalitetsketchup, og vil derfor anbefale dig at prøve Stokes ketchup. Om det er den rene tomatketchup eller en af de andre varianter med chili, karry eller anden smag, er op til dig.

Et alternativ til ketchup kunne være en Pesto Pasta fra Vestjyske delikatesser. Det er hurtigt at røre sammen og servere til din nykogte pastaer.

Stort udvalg

Vi synes selv at udvalget af pasta og nudler uden gluten er er stort og flot, men det betyder ikke at vi er tilfredse. Vi er derfor altid på jagt efter et større og bedre udvalg, så du som kunde har endnu mere at vælge mellem. Kender du til brands, produkter eller lignende som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, men som du ikke kan på nuværende tidspunkt, vil vi meget gerne høre fra dig. Så tager vi det med i overvejelserne omkring det fremtidige sortiment på webshoppen og i gårdbutikken.

Vi arbejder også på at lave et bedre udbud af tilbehør til dine pastaretter med pastasuce og lignende. Er der bestemte produkter du bruger til pasta, som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, må du også meget gerne sende os en mail med de ønsker.