Stokes Ketchup

Stokes ketchup findes i flere forskellige varianter fra den klassiske rene tomatketchup over karryketchup til chilliketchup. Hos Løvegården har vi de Stokes ketchup der er glutenfri.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Virkelig god ketchupStokes ketchup er ægte og smager virkelig af tomater. Den har vundet den britiske "Great Taste Award" i 2005, som gives til unikke produkter lavet af bæredygtige ingredienser uden tilsætning af kunstige smags- og konserveringsmidler.Stokes er en af de små producenter, der er en del af firmaet Essfoods. Hos Essfoods går de ikke på kompromis, og kun det bedste er godt nok for deres kunder.Her går de op i detaljerne i hele produktionen. Smagen er fantastisk, og deres produkter er originale og velsmagende. Alle deres produkter er lavet af de bedste råvarer, og der er ikke tilsat unødvendige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Stort udvalgVi ønsker at have et stort udvalg af Stokes ketchup og andre Stokes produkter, men vi tager kun de varer ind som er glutenfrie. Derfor vil der være forskellige af Stokes ketchupper og andre saucer som du ikke kan købe hos Løvegården.

Historien om StokesStokes begyndte i 2004 med tanken om ærlig, ren og lækker mad. Deres første sauce, en tyk og lækker mayonnaise, blev lavet med æg fra fritgående høns og god olivenolie fra Grækenland. Den samme idé gælder stadig for dem i dag, når de laver over 75 forskellige saucer i høj kvalitet. Alle saucer laves omhyggeligt efter gamle opskrifter, og kun de bedste ingredienser bruges. Stokes' saucer forbedrer smagen af god mad uden at overdøve den.