Beskrivelse
Bestil de glutenfri, laktosefri / mælkefri og veganske surdejsboller fra Thunberg med navnet Alma’s
Surdejsbollerne er på frost og kan nemt taget op inden de skal bruges, hvorefter de kan lunes på en brødrister eller varmes i ovnen. De glutenfri surdejsboller passer perfekt til middagsbordet, eller til et hyggeligt kaffebord.
Alle produkter fra Thunberg er lavet uden gluten, uden mælk/laktose og uden animalske produkter, så de er også alle veganske.
Tilberedning
Optø surdejsbollerne i køleskabet natten over eller nogle timer på køkkenbordet i emballagen. Ristes på brødristeren i nogle minutter på hver side. Eller lægges kort tid i en forvarmet ovn.
Surdejsbollerne er
Naturligt glutenfri, laktosefri / mælkefri og veganske
Indhold
510 gr.
Ingredienser
Vand, rismel, surdej (vand og rismel), boghvedemel, majsmel, gær, loppefrøskaller, glutenfri havregryn, havsalt
Næringsindhold pr. 100 gram
kJ 611 kJ
Kcal 146 Kcal
Protein 3,3 g
Fedt 1,0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 29,6 g
Heraf sukkerarter 9,6 g
Fibre 2,3 g
Salt 0,58 g
Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Glutenfri surdejsboller er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har surdejsbollerne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Glutenfri surdejsboller og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.