Beskrivelse
Bestil glutenfri grovboller på frost.
Grovbollerne er:
Naturligt glutenfri, Laktosefri og vegansk.
Indhold:
Posen indeholder 4 x 125 gram.
De er “bake off”, det vil sige at de opbevares på frost indtil de skal bruges, og så bages i din ovn så du har en helt ny friskbagt grovbolle, når det passer dig.
Der er mange glutenfrie melblandinger på markedet i dag, men de fleste indeholder hvedestivelse. Hvedestivelse er en billig løsning, der ofte anvendes i billige “glutenfrie” melblandinger. Vi har undgået hvedestivelse i vores glutenfrie grovbolle da vi synes, at det skal være så rent som muligt og desuden være en mulighed for hvedeintolerante personer, som ikke tåler hvede eller hvedestivelse.
Vi ved at mange glutenallergikere og hvedeintolerante er meget bevidste om hvilken slags boller de ønsker at spise. Dette har vi efter bedste evne forsøgt at imødekomme med vores glutenfrie grovbolle.
Vores glutenfrie grovbolle er i øvrigt også laktosefri og vegansk.
Tidens trend er at vælge høj og næringsrig kvalitet fremfor discount, og denne grovbolle er vores bidrag til den bevidste forbruger.
Tilberedning:
Optøs i køleskabet i et døgn.
Bages i forvarmet varmluftsovn ved 210-220 grader i ca. 10 minutter til bollerne fremstår med god skorpe.
Færdigbagte boller kan holde sig i minimum 5 dage i køleskab.
Opbevaring: Minimum -12 grader.
Bemærk: vægten er 125 gr. pr stk.
Ingredienser
Glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthan gummi), solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, olivenolie, gær, æbleeddike, loppefrøskaller, rørsukker, carob og salt. Hævemiddel: Natron, natriumdifosfat, monocalciumfosfat, majsstivelse
Nærringsindhold pr 100 g
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi: 962 kj / 229 kcal
Fedt: 11,3 g
– heraf mættede fedtsyrer: 2,2 g
Kulhydrat: 25,2 g
– heraf sukkerarter: 0,7 g
Fibre: 3,7 g
Protein: 5,8 g
Salt/Natrium: 0,20 g
Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Frida’s glutenfri grovboller er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har grovbollerne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Camilla’s Glutenfri grovboller og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.