Glutenfri burgerboller – Therese’s

Pris: 65,00 kr.

Køb Therese’s glutenfri burgerboller fra Thunberg hos Løvegården

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen kan kun bestilles online.
Ønsker du at købe i gårdbutikken, kan du bestille online her og vælge afhentning i butik. Vi pakker ordren hurtigst muligt. Vi kan ikke garantere at du kan afhente samme dag som du bestiller.

Beskrivelse

Bestil Therese’s glutenfri burgerboller på frost.

Burgerbollerne er velegnede uanset om du ønsker at lave

  1. glutenfri hamburger
  2. glutenfri cheeseburger
  3. glutenfri baconburger
  4. glutenfri bøfsandwich

Burgerbollerne er:
Naturligt glutenfri, laktosefri / mælkefri og vegansk

Indhold:
4×120 gram

Glutenfri burgerbolle fra Thunberg
Vores nye burgerbolle er en glutenfri burgerbolle, som tilmed er laktosefri og vegansk.

Burgerbollerne er “bake off”, det vil sige at de opbevares på frost indtil de skal bruges, og så bages i din ovn så du har en helt ny friskbagt vegansk og glutenfri Burgerbolle, når det passer dig.

Der er mange glutenfrie melblandinger på markedet i dag, men de fleste indeholder hvedestivelse. Hvedestivelse er en billig løsning, der ofte anvendes i billige “glutenfrie” melblandinger. Vi har undgået hvedestivelse i vores glutenfrie Burgerbolle da vi synes, at det skal være så rent som muligt og desuden være en mulighed for hvedeintolerante personer, som ikke tåler hvede eller hvedestivelse.

Kombinationen af råvarer som loppefrøskaller, olivenolie, æbleeddike, rørsukker, salt og sesamfrø, gør vores Burgerbolle til noget helt særligt.

Vi ved at mange glutenallergikere og hvedeintolerante er meget bevidste om hvilken slags boller de ønsker at spise. Dette har vi efter bedste evne forsøgt at imødekomme med vores glutenfrie Burgerbolle.

Vores glutenfrie Burgerbolle er i øvrigt også laktosefri og vegansk.

Tidens trend er at vælge næringsrig kvalitet fremfor discount, og denne Burgerbolle er Thunbergs bidrag til den bevidste forbruger, der ønsker at tage et godt valg.

Burgerbollerne er udviklet i samarbejde med Madgudinden/Karina Villumsen

Tilberedning: Optøes i køleskabet i et døgn.
Bages i forvarmet varmluftovn ved 210-220 °C i ca. 10 min til Burgerbollen fremstår med god skorpe.
Færdigbagt Burgerbolle kan holde sig minimum 5 dage i køleskab.

Ingredienser
Glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthan gummi), vand, olivenolie, gær, æbleeddike, rørsukker, loppefrøskaller, salt, sesamfrø.

Næringsindhold pr 100 g
Energi: 850 kJ / 202 kcal
Protein: 2,6 g
Fedt: 6,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrat 34,0 g
– heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 1,6 g
Salt/Natrium 0,21 g

Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Therese’s glutenfri burgerboller er frosen når det bliver afsendt og vil være optøet når det når frem.
Efter optøning har burgerbollerne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Therese’s Glutenfri burgerboller og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glutenfri burgerboller – Therese’s”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Du kunne også være interesseret i...