Little's

Little’s er en engelsk virksomhed der producerer instant kaffe med forskellig smag.

Viser alle 24 resultater

Viser alle 24 resultater

Skal du have en hurtig kop kaffe uden at det går ud over smagen?

Little’s laver skønne instant kaffer med eller uden tilsat smag.

Uanset om du skal have en kop morgenkaffe, formiddagskaffe, eftermiddagskaffe eller aftenskaffe, kan disse kaffeblandinger bruges.

Spændende smagsvarianter

Kaffen med smag findes i flere forskellige varianter – så der burde være en kaffe for hver en smag – og vi har gjort hvad vi kunne, for at du kan finde lige netop den intant kaffe med tilsat smag der passer til dig.

Luksus instant kaffe

Kaffen fra Little’s er en rigtig luksuskaffe som du både kan nyde når du trænger til selvforkælelse eller når du gerne vil servere en lækker kaffe for dine gæster.

Du kan købe forskellige varianter af Littles instant coffee med smag her hos Løvegården. Se evt. alle de forskellige typer kaffe vi har.

Alle varer i gårdbutikken og her på webshoppen er glutenfri.

Mere om Littles Instant Coffee

Bare fordi det skal gå stærkt, behøver det ikke være kedeligt at drikke kaffe. Little’s har gjort alt det hårde arbejde for dig og laver fyldig og aromatisk instant coffee af de fineste kaffebønner.

Du skal bare tilsætte varmt vand, og din kaffe bliver forvandlet til mere end bare dit daglige skud koffein.

Har du mod på ekstra meget smag, skal du prøve en af Littles Instant Infused Coffee, som er smagt til med simple og naturlige ingredienser efter amerikansk forbillede. Ingredienser som karamel, hasselnød, vanilje, chokolade mm.

Er du til koffeinfri instant coffee, laver Little's også sådan en variant som du kan købe her hos Løvegården.

Little’s har base i Devon, England og er en familieejet virksomhed, der drives på anden generation.

Little’s har i dag et bredt udvalg af både instant kaffe af forskellige kaffesorter og spændende varianter af infused coffee med lækre smagsgivere, der giver din hurtige hverdagskaffe et ekstra pift.

Little’s Bigger Than Coffee

Udover instant kaffe, laver Little's også kaffekapsler. Kaffens i kaffekapslerner er også infuseret med skønne smage som rich hazelnut, french vanilla, double chocolata mm.