Brødblanding med græskar og quinoa, glutenfri

Pris: 37,00 kr.

Køb glutenfri melmix til fuldkornsbrød med quinoa og græskarkerner fra BOXtoBAKE hos Løvegården

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 5708229138034 Kategorier: , , , , , , Tag: Brand:

Beskrivelse

Bestil Box to Bake glutenfri mix til fuldkornsbrød med græskarkerner og quinoa.

Bag nemt selv glutenfrit fuldkornsbrød; saftigt, smagfuldt og lækkert brød. Nemt at lave; nemt at nyde.

Tilsæt vand til melblandingen i boxen, ryst boxen og bag i boxen – BOXtoBAKE.

Dejen kan evt. tilsættes hakkede oliven, hakkede soltørrede tomater, krydderurter m.m.

Indhold:
300 gram

Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt

Vejledning
Ovnstegning: Vejledning (hævning i lun ovn)
1. Ryst boxen så indholdet løsnes. Fjern plastiklåget og tilsæt 325 ml lunkent vand. Sæt låget på plads igen.
2. Hold låget med en finger og ryst boxen i ca. 1 min. Husk at vende boxen rundt mens du ryster.
3. Fjern paplåget helt og tjek at dejen er ordentligt rystet sammen. Brug en gaffel for at tjekke boxens hjørner.
4. Sæt brødet i en kold ovn. Sæt ovnen på 50°C, og lad brødet hæve i ca. 25. min eller til det er 1 cm fra boxens kant.
5. Skru op til 210°C på ovnen (varmluft) og lad brødet bage i 50 min.
6. Tag brødet ud af boxen og lad de køle helt af inden det nydes.

Vejledning (hævning ved stuetemperatur)
1. Ryst boxen så indholdet løsnes. Fjern plastiklåget og tilsæt 325 ml lunkent vand. Sæt låget på plads igen.
2. Hold låget med en finger og ryst boxen i ca. 1 min. Husk at vende boxen rundt mens du ryster.
3. Fjern paplåget helt og tjek at dejen er ordentligt rystet sammen. Brug en gaffel for at tjekke boxens hjørner.
4. Stil boxen til hævning et lunt sted i 40-50 min. (til dejen er ca. 1 cm fra kanten).
5. Varm ovnen op til 230°C, (varmluft), – skru ned til 200°C når brødet sættes ind. Bag brødet i ca. 40-45 min.
6. Tag brødet ud af boxen og lad det køle helt af inden det nydes.

Ingredienser
Ingredienser: Majsstivelse, Rismel, Boghvedemel, 7% hørfrø, Tapioka stivelse, 3% solsikkekerner, 3% græskarkerner, 3% rød quinoa, sukker, Risfibre, Psyllium fibre, tørgær, salt, fortykningsmiddel (E464, guargummi), aroma.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1549kj/366 kcal
Fedt 6,8 g
– Heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrater 67,1 g
– Heraf sukkerarter 4,1 g
Protein 6,8 g
Salt 1,21 g
Kostfibre 6,2 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brødblanding med græskar og quinoa, glutenfri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.