Glutenfri pink / lyserød hindbærsnitter – Isabella’s

Pris: 51,00 kr.

Køb Isabella’s glutenfri lyserøde / pink hindbærsnitter fra Thunberg hos Løvegården

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen kan kun bestilles online.
Ønsker du at købe i gårdbutikken, kan du bestille online her og vælge afhentning i butik. Vi pakker ordren hurtigst muligt. Vi kan ikke garantere at du kan afhente samme dag som du bestiller.

Beskrivelse

Bestil Isabella’s lyserøde / pink glutenfri hindbærsnitter på frost.

Isabella’s Glutenfrie og Veganske Hindbærsnitter: En smagfuld oplevelse

Smag den autentiske smag af hindbærsnitter uden gluten og mælkeprodukter. Vores glutenfrie, laktosefri/mælkefri og veganske hindbærsnitter er skabt med kærlighed og dedikation.

  • Sød og Syrlig Fyldning:Hver hindbærsnitte er fyldt med lækker hindbærmarmelade. Den kombinerer den perfekte balance mellem sødme og syrlighed, som vil forføre dine smagsløg.
  • Delikat Mørdej:Nyd to lag af velsmagende, glutenfri mørdej smagt til med vanilje. Den perfekte base til vores fyldige hindbærmarmelade.
  • Pink Glasur med Frysetørrede Hindbær:Vores hindbærsnitter er smukt glaseret med et tyndt lag pink glasur, der tilføjer den helt rigtige sødme. Drysset med frysetørrede hindbær, som giver en ekstra smagsdimension.

Isabella’s hindbærsnitter er en fornøjelse for både smagsløg og sanser. Nyd den søde symfoni af smag og tekstur, der bringer minderne om klassiske hindbærsnitter til live, helt uden gluten og mælkeprodukter.

Forkæl dig selv eller giv dem som en lækker gave til en, du holder af.

Hindbærsnitterne er:
Naturligt glutenfri, laktosefri og vegansk

Indhold:
2 x 75 gram

Tilberedning:

Hindbærsnitterne optøs i køleskab i ca. 3 timer, gerne i emballagen, eller tag bare en enkelt og sæt resten tilbage på frost. Tø den op ved stuetemperatur og den er klar til kaffen i løbet af en halv time.

Ikke velegnet til opvarmning.

Optøede hindbærsnitter kan minimum holde sig i 5 dage i køleskabet en tætsluttende emballage.

Ingredienser

Glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthangummi), sukker (flormelis), vand, hindbærmarmelade (24 %) (hindbær (50 %), sukker, glukose-fruktose-sirup, vand, modificeret stivelse (glutenfri), surhedsregulerende middel: citronsyre, fortykningsmiddel: gellangummi, konserveringsmiddel: kaliumsorbat), frysetørrede hindbær (1 %), vaniljesukker (sukker, naturlig vanilje, aroma, antiklumpningsmiddel: calcium silicate).
Hævemiddel: Natron, natriumdifosfat, monocalciumfosfat, majsstivelse

Næringsindhold pr. 100 gram
kJ 1.351 kJ
Kcal 322 Kcal
Protein 1,6 g
Fedt 4,2 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 68,5 g
Heraf sukkerarter 39,7 g
Fibre 1,0 g
Salt 0,04 g

Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Isabella’s glutenfri hindbærsnitter – pink / lyserød er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har hindbærsnitterne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Isabella’s Glutenfri hindbærsnitter og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glutenfri pink / lyserød hindbærsnitter – Isabella’s”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...