Glutenfri toastbrød – Merle’s

kr. 59,95

Køb Merles’s glutenfri toastbrød fra Thunberg hos Løvegården
Toastbrødet ikke kun uden gluten, det er også uden animalske produkter, så det er vegansk og dermed også laktosefrit og mælkefrit.

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen kan kun bestilles online.
Ønsker du at købe i gårdbutikken, kan du bestille online her og vælge afhentning i butik. Vi pakker ordren hurtigst muligt. Vi kan ikke garantere at du kan afhente samme dag som du bestiller.

Beskrivelse

Bestil Merle’s veganske og glutenfri toastbrød på frost.

Savner du at kunne købe et godt glutenfrit toastbrød, har du her muligheden. Thunbergs Glutenfri bageri bager udelukkende naturligt glutenfri produkter. Toastbrødet er herudover også mælkefri / laktosefri og vegansk. Toastbrødet er udskåret i skiver, som du kender det fra de almindelige glutenholdige toastbrød.

Det er dejligt nemt med et glutenfrit toastbrød på frost, hvor du kan tage det antal skiver op som du skal bruge. Brødet er hurtigt optøet, og kan bruges i toasteren eller du kan lune det i ovnen / på en brødrister.

Toastbrødet er:
Naturligt glutenfri, laktosefri / mælkefri og vegansk

Indhold:
500 gram

Tilberedning:
Optø toastbrødet i køleskabet natten over eller nogle timer på køkkenbordet i emballagen.

Lav en lækker glutenfri / vegansk toast med dit favoritfyld mellem to skiver toastbrød i toastmaskinen. Prøv eksempelvis Løvegårdens hvidløgsspegepølse som fyld i din toast.

Du kan riste toastbrødsskiverne på brødristeren i et par minutter på hver side eller du kan lægge dem i en forvarmet ovn i kort tid.

Brødet kan genfryses kort tid efter optøning.

Ingredienser
Vand, hirsemel, rismel, tapiokastivelse, olivenolie, kartoffelmel, gær, æbleeddike, rørsukker, bagepulver, loppefrøskaller, xanthan gummi (fortykningsmiddel), carob.

Næringsindhold pr. 100g
kJ 818 kJ
Kcal 195 Kcal
Protein 3,3 g
Fedt 5,2 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 32,5 g
Heraf sukkerarter 3,0 g
Fibre 2,3g
Salt 0,18g

Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Merles’s glutenfri toastbrød er frossen når det bliver afsendt og vil være optøet når det når frem.
Efter optøning har toastbrødet en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Merles’s Glutenfri toastbrød og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glutenfri toastbrød – Merle’s”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.