Hinch Irish Whiskey Triple Distilled

kr. 299,00

Hinch Irish Whiskey Triple Distilled, Smalll Batch

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen findes både her online og i gårdbutikken. Den kan dog være udsolgt i gårdbutikken uden at du kan se det her.

Beskrivelse

Denne Hinch Irish Whiskey er tredobbelt destilleret og har været lagret 3-4 år på de fineste egetræsfade, som tidligere har været brugt til burbon.

Et premium og klassisk blend, lavet af det fineste korn og single malt whisky, som er blevet blandet i små portioner for at opnå den helt perfekte, klassiske, bløde Irish Whikey.

Det er en whisky med lækker duft af egetræ, vanilje og flødekaramel. Smagen er domineret af tørret frugt med noter af citrus, vanilje og karamel efterfulgt af en mellemlang eftersmag med tilpas sødme.

En fræk, dristig, innovativ og moderne whisky, der er produceret med stolthed i County Down.

Hinch Distillery liggeri  de smukke omgivelser på Killaney Estate, County Down i Irland. Navnet Hinch er taget fra “ballynahinch”, som betyder “øens by” på gælisk.

Blandt County Downs bølgende grønne bakker er der skabt et destilleri, som har ambitioner langt ud over “det almindelige” samt ambitioner om at være kreativ langt ud over “det let opnåelige”. County Down har en stærk destilleringshistorie og var fra slutningen af det 18. til begyndelsen af det 20. århundrede hjemsted for syv irske whiskyproducerende destillerier.

Hos Hinch Distillery er man virkelig stolt af at være en del af den fortsatte historie om County Down. Her er man inspireret af destilleringstraditioner og færdigheder, der er udvekslet gennem århundrede under ebber og flod af gælliske folk over Det Irske Hav. Man er informeret om fortiden, men ser på fremtiden, skaber irske whiskyer, der er betyggende glatte og bløde, men alligevel meget markant rigere og dristigere i karakter.

Hinch Distillerys korn til glas destilleri er specialbygget til at producere en meget speciel stil af irsk Single Malt Whisky.

Man bruger vand fra Morne-bjernene samt traditionelle irske mæskeprocesser og er selvfølgelig beærede over at være en del af en stolt irsk historie med tredobbelt destillation.

Hinch Distillerys “whisky mash house” indeholder ikke ét med to mæskekar, hvilket giver mulighed for at maksimere smagsprofilerne. Dette gør det igen muligt for fermenteringen at levere et større udvalg af smag, der i sidste ende slår igennem i whiskyerne fra Hinch Distillery.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hinch Irish Whiskey Triple Distilled”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Du kunne også være interesseret i...