Beskrivelse
Bestil økologisk sojamel her.
Vores økologiske sojamel fra Biogan er lavet af nøje udvalgte sojabønner og er en alsidig ingrediens med mange anvendelsesmuligheder.
Sojamel blev først udviklet i 1940’erne og har siden været anvendt til at forbedre strukturen og forlænge holdbarheden af forskellige fødevarer. Dette soyamel er ideelt til at berige melblandinger, fars og andre fødevarer med sit høje proteinindhold og næringsrige egenskaber.
Sojamel er glutenfri og har ikke samme egenskab som eksempelvis hvedemel, og kan derfor ikke anvendes som eneste ingrediens i en dej til brød. Du kan bruge soyamel i helt glutenfri baning sammen med andre glutenfri meltyper og evt. med FiberHUSK. Du kan også bruge sojamel i glutenholdig brød, hvor du udskifter ca. 15 % af melet med sojamel.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Sojamel kan bruges som et supplement til forskellige bagværk, farsretter og andre opskrifter, hvor du ønsker at øge proteinindholdet og tilføre en ekstra dimension af smag og ernæring. Husk altid at følge opskrifterne nøje for at opnå de bedste resultater.
Producent:
Biogan
Indhold:
500 gram
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt
Ingredienser:
SOJAmel*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal) 1685 kJ / 403 kcal
Fedt (g) 21 g
-heraf mættede fedtsyrer (g) 3,0 g
Kulhydrat (g) 3,0 g
-heraf sukkerarter (g) 3,0 g
Kostfibre (g) 19 g
Protein (g) 41 g
Salt (g) 0,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.