Beskrivelse
Ingredienser: Ramsløg.
20 gram
Ramsløg er ud af løg- og hvidløgsfamilien og med samme gode egenskaber som disse. Derfor er du også sikret en stor smag fra den lille plante. Selvom ramsløg er forholdsvis ny i supermarkederne, så har planten faktisk eksisteret i Danmark siden bronzealderen og frem til i dag.
Den giver en fantastisk smag til maden, og her under kan du finde inspiration til måltider med ramsløg.
Sådan bruger du ramsløg
Når smagen skal frem i tørret ramsløg, blander du blot lidt ramsløg op med vand og lader det stå at trække i 15 minutter. Så er det klar til at komme i maden og give masser af smag.
Ramsløg kan bruges i:
Ramsløgssmør – bland blot ½ tsk. ramsløg, lidt salt og 100 gram smør sammen og lad det stå at trække i 20 minutter.
Syltede ramsløg
Kog de nye kartofler med ramsløg og salt
Madbrød med ramsløg
Gryderet med svinekød
Gryderet med kyllingekød
Som drys på en rugbrødsmad med sild
Som dressing i salat – her blander du blot lidt ramsløg op med rapsolie og lader det stå at trække i 24 timer inden servering
God fornøjelse med den lille plante med den store smag.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.