Beskrivelse
Pan do Mar – Små sardiner i ØKO-olivenolie
Saftige små sardiner i økologisk olivenolie. Fanget bæredygtigt som kystfiskeri ud for Spanien og nænsomt forarbejdet: Sardinerne er med både skind og med ben, og de spises med begge dele, og har således en fin sprødhed.
De har en god størrelse og er forarbejdet med håndkraft, lagt i økologisk ekstra jomfru olivenolie, og pakket i BPA-fri emballage. En smagfuld hverdagsklassiker med omtanke for både hav og håndværk.
Derfor vælger kunderne den
- Kystnært linefiskeri i Atlanterhavet – kortere transport og skånsom fangst
- Økologisk olivenolie med ren og afrundet smag
- BPA-fri emballage
- Produceret efter traditionelle metoder
Brug & servering
- På brød eller i sandwich
- I salater, pastaretter og varme gryderetter
- Som tapas med oliven, kapers og friske urter
Specifikationer
| Brand | Pan do Mar |
|---|---|
| Produkt | Små sardiner i ØKO-olivenolie |
| Fangstmetode | Linefiskeri, kystnært |
| Forarbejdning | Håndkraft |
| Emballage | BPA-fri |
| Oprindelse | Atlanterhavet, Spanien |
| Egenskaber | Økologisk olivenolie · Skånsom produktion |
pan do mar små sardiner, økologisk ekstra jomfru olivenolie, bpa fri dåse, linefiskeri kystfiskeri, små sardiner med skind og ben i god størrelse, spanske små sardiner i olivenolie
Tørt og køligt. Efter åbning i en anden beholder på køl og anvendes indenfor få dage.
SARDINER (FISK, Sardina pilchardus W.) 75%, ekstra jomfru olivenolie* 24%, havsalt. * = Økologisk. Kan indeholde spor af: Krebsdyr og bløddyr
| Energi | 893 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Fedt | 13,1 g |
| - mættede fedtsyrer | 2,9 g |
| Kulhydrat | <0,2 g |
| - heraf sukkerarter | <0,1 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0,87 g |








Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.