Beskrivelse
Bestil Marigold Fermenterede Sojabønner (Tempeh)
Marigold’s spiseklare, fermenterede sojabønner, også kendt som tempeh, er et plantebaseret produkt fra Java, Indonesien, som er glutenfri, hvedefri og laktosefri. Tempeh er en fantastisk kilde til protein og er klar til brug direkte fra dåsen.
Anvendelse
Tempeh kan bruges i en bred vifte af retter. For en autentisk indonesisk oplevelse, prøv at lave Tempeh Goreng. Tilsæt hakket hvidløg, koriander og salt til skiver af tempeh, lad det trække i et minut og frituresteg derefter i 3-4 minutter, til de er gyldenbrune.
Du kan også tilsætte tempeh til supper, stuvninger eller andre retter, hvor du ønsker at tilføje en plantebaseret proteinkilde. Den spiseklare tempeh gør det nemt at lave velsmagende, nærende måltider med minimal forberedelse.
Indhold:
280 gram
Drænet vægt: 170 gram
Tempeh er:
Plantebaseret, glutenfri, hvedefri og laktosefri.
Ingredienser:
SOJABØNNER, kultur (rhizopus oliosporus), vand, havsalt.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi 678kJ / 162kcal
Fedt 6,0g
– Heraf mættet fedt 1,0g
Kulhydrat 3,3g
– Heraf sukkerarter 0,3g
Protein 18,7g
Salt 0,0g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.