Glutenfri pitabrød

Her kan du købe forskellige slags glutenfri pitabrød. Noget er på frost, mens andet er pakket som langtidsholdbart brød.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Pitabrød uden gluten


Vil du gerne have pitabrød uden gluten finder du her på siden vores udvalg af lækre glutenfrie pitabrød.

Der er flere forskelige slags:
  • Lys pitabrød
  • Grov pitabrød
  • Pitabrød på frost

Stort udvalg af pitabrød

Hos Løvegården ønsker vi et stort bredt udvalg af glutenfrit pitabrød og er derfor altid på jagt efter nye varianter. Kender du til noget pitabrød uden gluten som du gerne vil kunne købe hos Løvegården, så sig til, så tager vi det med i overvejelserne for det fremtidige sortiment.

Tilbehør til den glutenfrie pita

Består menuen af glutenfri pita, har du også mulighed for at købe lækkert glutenfrit tilbehør til pitaerne. Her kan vi bl.a. fremhæve:


Køb online eller i gårdbutikken

Når du åbner op for de enkelte produkter her på webshoppen, kan du se om det er et produkt der er i gårdbutikken, på webshoppen eller begge steder. Stort set alle varer er tilgængelige online, men vi har produkter som udskæringer, mm der ikke kan sendes og derfor kun er i butikken. Hvis du finder et pitabrød som kun er på webshoppen, men som du gerne vil hente i butikken, kan du altid vælge "Afhentning hos Løvegården" ved leveringsmetode. På den måde kan du bestille online og hente i gårdbutikken.

Vi har meget mere glutenfri brød en pitabrød. Du kan finde hele udvalget her på webshoppen.