Beskrivelse
Økologisk, laktosefri, vegansk og glutenfri formfranskbrød i skiver på frost fra Bladt Glutenfri Bageri.
Vi rister selv skiverne lidt i ovnen inden vi spiser dem her på Løvegården – så bliver de vildt lækre.
Forkæl dig selv med vores Økologiske skiveskåret formfranskbrød fra Bladt Glutenfri Bageri – det perfekte valg til dig, der ønsker den autentiske smag og tekstur af formfranskbrød uden gluten. Med sin sprøde krumme og luftige kerne er vores formfranskbrød en lækkerbid til ethvert morgenbord eller eftermiddagskaffe.
Vores skiveskårede franskbrød er naturligt glutenfri, mælkefri og vegansk, og det er fri for kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Med sin fremragende kvalitet og autentiske smag er det en ideel følgesvend til enhver lejlighed.
Du kan nyde vores formfranskbrød direkte fra fryseren eller opvarme det i ovnen eller på risteren for en ekstra frisk oplevelse. Uanset hvordan du serverer det, er vores Økologiske formfranskbrød et lækkert og bekvemt valg.
Forkæl dine smagsløg med den udsøgte smag af formfranskbrød uden gluten fra Bladt Glutenfri Bageri.
Med den næsten kvadratiske form vil dette brød også nemt kunne anvendes som glutenfri toastbrød.
Indhold:
700 gram
Ingredienser
Vand, fuldkornsrismel*, HAVREmel*, rismel*, loppefrøskaller*, salt tilsat jod, gær*, sukker*. *=økologisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 497kj/118 kcal
Fedt 0.9 g
– Heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 23.4 g
– Heraf sukkerarter 0.9 g
Kostfibre 2.3 g
Protein 2.7 g
Salt 1.3 g
Bør opbevares ved -18gr, for lang holdbarhed
Økologisk, vegansk og glutenfri formfranskbrød er frossen når det bliver afsendt og vil være optøet når det når frem.
Efter optøning har formfranskbrød en holdbarhed på ca 5 dage på køl.
Økologisk og glutenfri formfranskbrød og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.








Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.