Beskrivelse
Bestil melblandingen til Fiber-boller fra Samsø Brød når du ønsker at det skal være nemt at bage fiberrige boller uden gluten til en hyggestund.
Melet er:
Naturligt glutenfri og økologisk
Fremgangsmåde:
Hæld 5-5,5 dl lunkent vand og melblandingen i en skål og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.
Saml dejen og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-12 timer på køl.
efter hvil deles dejen op i 8 stykker som sættes på en bageplade. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber hvis dejen er for fugtig at håndtere.
Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.
i en skål, samt 2-3 spsk god olie og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider.
Saml dejen og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur, eller 8-12 timer på køl
Efter hvil deles dejen op i 8-10 stykker som sættes på bageplade, brug evt. 1 ske dyppet i koldt vand, eller dejskraber hvis dejen er for fugtig/klistret at håndtere med hænderne.
Bag i godt opvarmet ovn (varmluft) ved 220 – 230 grader i 20 – 22 min.
Indhold:
400 gram
Ingredienser:
Glutenfri havre*, boghvedemel*, majsmel*, kartoffelmel*, rismel*, hampefrøskaller*, quinoamel*, linsemel*, græskarkerner*, loppefrøskaller*, rissur*, salt, tørgær*
Næringsindhold pr 100 g
Energi, kJ 1.461 / kcal 365
Fedt, 8,2 g.
– heraf mættede fedtsyrer, 0,6 g.
Kulhydrat, 53,5 g.
– heraf sukkerarter, 0,6 g.
Kostfibre, 10,9 g.
Protein, 13,5 g.
Salt, 2,0 g.
Ønsker du ikke selv at bage dine egne boller, har du mulighed for at købe færdigbagte glutenfrie boller her i webhoppen.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.